Afwerking

 

De binnenafwerking van uw kozijn is als de slagroom op de taart. Wat dacht u van een mooie kunststof vensterbank die perfect past en aansluit bij uw (nieuwe) kunststof kozijn? Of een hoekprofiel zoals ons meest gebruikte, prachtige “Renaissance” dagkantafwerkingssysteem, waarmee die lelijke stukken muur snel en vakkundig weggewerkt zijn. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. Ook lange, tijdrovende afwerkingswerkzaamheden behoren met dit systeem tot het verleden en het geeft een mooie, rijke uitstraling.

 

  

 

Arika staat garant voor een perfecte en strakke afwerking van alle soorten kozijnen door voor de binnenafwerking gebruik te maken van deze prachtige afwerkprofielen op maat voorzien van een glad oppervlak of structuurfolie en leverbaar in verschillende kleuren. Het door ons veelvuldig toegepaste Renaissance dagkantafwerkingsysteem is speciaal uitgevoerd voor authentieke bouwstijlen en de bijbehorende authentieke kozijnafwerking. Dit is een tweedelig systeem, waarvan de klipsbare koplat zorgt voor de authentieke uitstraling.

 

Vanzelfsprekend zijn er ook legio andere mogelijkheden en kan de binnenafwerking geheel naar uw eigen wens worden samengesteld.


                                

 

 

 

                                

 

 

 

Arika Kozijnen © 2019   |   Webdesign en hosting door Probu Online