Serres & Veranda's

 

Meer zomer, meer buiten, meer ruimte…

 

Stelt u zich eens voor, een oase aan licht, langer genieten van het voor- en najaar en meer ruimte in uw woning. Dit alles bereikt u met een serre van Arika.

 

Wonen in een groene omgeving en toch beschut tegen weer en wind, dit is vaak de droom van iedereen die een huis bezit. Door het verbinden van uw woonkamer en uw tuin, brengt u meer natuur in uw woonkamer en meer wooncomfort in uw tuin.


Serres van Arika passen op harmonieuze wijze bij de vorm en stijl van uw huis en creëren nieuwe woonruimte die het hele jaar gebruikt kan worden. Of je nu alleen een extra ruimte wilt in je huis, een binnentuin of een zonnige ruimte, de mogelijkheden zijn te veel om op te noemen.

 

                  

 

De serre wordt compleet naar uw specifieke wensen ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd. Er kan met verschillende profielen en in meerdere kleuren geleverd worden. Om u een idee te geven; onder andere hef/schuifkozijnen, kiep- en kantel kozijnen en verschillende typen deuren behoren tot de mogelijkheden. Door de serres van een ventilatie systeem te voorzien, garanderen Arika serres een natuurlijk en comfortabel leefklimaat.

 

Indien u graag meer informatie wilt of u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen via telefoon of e-mail. We voorzien u graag van advies specifiek toegesneden op uw situatie.

 

              

 

              

 

                     

Arika Kozijnen © 2019   |   Webdesign en hosting door Probu Online