Werkwijze

 

Als u interesse heeft in één van onze producten, kan er een afspraak gemaakt worden bij u thuis voor een adviesgesprek waarin één van onze adviseurs al uw vragen kan beantwoorden en u kan inlichten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Tevens kan er een 1e offerte inmeting plaatsvinden, waarna we u een geheel vrijblijvende offerte zullen toesturen.

 

 

Als u akkoord gaat met onze vrijblijvende offerte en nadat al uw eisen en wensen omgezet zijn in een definitieve opdracht, wordt er een afspraak gemaakt om bij u thuis de kozijnen te komen opmeten voor productie. Het inmeten gebeurd met laser technologie, waarmee zeer nauwkeurig tot op 10e van millimeters gemeten kan worden. De definitieve uitvoering wordt eveneens ter plekke samen met u bepaald. Ook kan alvast een datum voor de montage afgesproken worden.

 

                                         

 

Daarna word(t)en uw kozijn(en) besteld uit onze fabriek in Duitsland en deze zullen binnen 3 – 4 weken naar Nederland geleverd worden. Na levering volgt de montage.

 

 

 

Montage
Arika kozijnen beschikt over een groep ervaren montage- en servicemedewerkers. Op een van tevoren overeengekomen tijdstip zullen de monteurs van Arika kozijnen de bestelde producten bij u komen plaatsen.

De monteurs zullen eerst met u overleggen waar ze gaan beginnen en wat de werkvolgorde gaat worden.

 

Als eerste zullen de oude, bestaande kozijnen worden verwijderd. Na het verwijderen en afvoeren van de bestaande kozijnen, wordt het ontstane gat gecontroleerd op losse stenen en/of voegwerk. Afhankelijk van de bestaande constructie wordt eerst een stelkozijn in het ontstane gat geplaatst, waarna het kunststof kozijn wordt geplaatst.

Kunststof kozijnen worden volgens de 'droge' methode beglaasd. Hierdoor is het vervangen van glas vrij eenvoudig en zonder al te veel bijkomende kosten uit te voeren. Glaslatten worden door ons altijd aan de binnenzijde gemonteerd, dit in verband met de inbraakwerendheid.

 

                                           

 

De gemonteerde kunststof kozijnen worden na montage gecontroleerd en schoongemaakt. Voor de afwerking aan de binnenzijde maken wij gebruik van verschillende kunststof afwerkprofielen. Dit materiaal heeft een buitenkwaliteit en daarom zal ook de binnenafwerking niet gaan verkleuren. Het aanbrengen van een nieuwe kunststof vensterbank, in vele kleurmogelijkheden, maakt de renovatie in zijn geheel af.

 


Als de montage en de afwerking gereed zijn, zal een van de monteurs met u het werk controleren. Pas als alles naar wens is, gaan de monteurs weg, U achterlatend als een tevreden klant.

 

 

 

 

Arika Kozijnen © 2019   |   Webdesign en hosting door Probu Online